Zo maak je het:
Voorbereiding: 30 min › Bereiding: 1 uur 10 min › Extra tijd: 3 uur in de koelkast › Klaar in: 4 uur 40 min
-
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
-
Meng de koekkruimels met de 100 gr suiker en de gesmolten boter. Druk het mengsel op de bodem van een springvorm met een doorsnee van 23 of 25 cm.
-
Meng in een grote kom de roomkaas, eieren en eidooiers; mix tot een glad geheel. Voeg de resterende 350 gr suiker, bloem en slagroom toe. Meng tot een glad geheel. Schenk het cheesecakemengsel in de vorm.
-
Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden C, zet dan de temperatuur van de oven naar 100 graden C en bak nog eens 1 uur, tot de vulling stevig is. Laat de cheesecake helemaal afkoelen en zet dan in de koelkast.
Maak jouw eigen website met JouwWeb