Zo maak je het:
Voorbereiding: 30 min  ›  Bereiding: 1 uur 10 min  ›  Extra tijd: 3 uur in de koelkast  › Klaar in: 4 uur 40 min 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.

  2. Meng de koekkruimels met de 100 gr suiker en de gesmolten boter. Druk het mengsel op de bodem van een springvorm met een doorsnee van 23 of 25 cm.

  3. Meng in een grote kom de roomkaas, eieren en eidooiers; mix tot een glad geheel. Voeg de resterende 350 gr suiker, bloem en slagroom toe. Meng tot een glad geheel. Schenk het cheesecakemengsel in de vorm.

  4. Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden C, zet dan de temperatuur van de oven naar 100 graden C en bak nog eens 1 uur, tot de vulling stevig is. Laat de cheesecake helemaal afkoelen en zet dan in de koelkast.

Maak jouw eigen website met JouwWeb